Selecteer Uw geslacht

Wat zoek je?

Ik woon in ?

Mijn opleiding is ?

Ik zoek een ?

Mijn kleur Ogen is ?

Mijn haarkleur is ?

Mijn afkomst is ?

Mijn lichaamsbouw is ?

Mijn lengte is ?

Haarlengte

Geboortedatum ?

Over mij ?


Minimaal 10 karakters

Wat ik zoek ?


Minimaal 10 karakters

Minpuntjes

Welke Gebruikersnaam wilt U ?


Minimaal 6 karakters

Uw Emailadres

Profiel Foto


only PNG, JPG and GIF allowed, max size 2MB

Wachtwoord ?

Bevestig uw wachtwoord nogmaals.

Login op je account

Je privacy is belangrijk voor ons. Je privegegevens zullen verder niet gebruikt worden

Wachtwoord Vergeten?

over Afknapper

De meeste datingsites gaan uit van de perfecte match. Ze gaan uit van geweldige mensen met geweldige opleidingen. Vink alles maar aan waaraan je ideale partner moet voldoen en je vindt het ware geluk. Helaas kan je op die manier lang zoeken, want de perfecte partner bestaat niet. Zo ga je van teleurstelling naar teleurstelling. Nee, het gaat in het leven altijd over het accepteren van elkaars minpuntjes. Pas als je iemand neemt zoals tie is kan je je ook aan die persoon overgeven.

Toen we ons dit realiseerden vonden we dat we daar iets aan moesten doen. Een datingsite waarop je gewoon bekend maakt wat je minpuntjes zijn. Dat scheelt een hoop gedraai en gelieg. En geloof ons, ze komen er toch wel achter wat je minpuntjes zijn. Misschien heb je al meerdere korte relaties achter de rug en ontdekte je na enkele maanden toch iets waarop je uiteindelijk afknapte. Als je al langer opzoek bent en telkens gaat het weer mis is Afknapper misschien iets voor jou.

Meld je aan bij Afknapper en laat je vinden door mensen die net als jij een vlekje hebben.

Afknapper is een serieuze datingsite die zoekende echt bij elkaar wil brengen. Natuurlijk kan je ook lachen om elkaars minpuntjes. Sommige mensen zitten er misschien alleen maar voor de lol op. Afknapper kan niet controleren met welke bedoelingen iemand lid is. Wij gaan er wel van uit dat iedereen elkaar met respect behandeld.

Als je klachten hebt over een ander lid meld dat dan op dit e-mailadres: abuse@afknapper.nl. Afknapper zal dan passende maatregelen nemen.